lördag 24 november 2012

Julmarknad

Det är alltid lika mysigt varje år när Röda Korsets julmarknad går av stapeln i Getinge församlingshem. Det har blivit tradition att vi köper vår dörrkrans där, så även i år. Jag skulle kanske kunna gjort en själv  men pengarna går ju faktiskt till välgörenhet. Måste jag sätta upp 1 plus på veckolistan då? Förr om åren har jag försökt att bidra med lite hemstickat till lottdragningarna men tyvärr inte i år. Sätter upp det på "att göra listan" till nästa års julbasar.

Första julpyntet på plats

När vi skulle åka till julmarknaden insåg vi att kort inte skulle duga så vi tömde sparbössan (inte Emma-Lis förstås) på mynt och kom på att det ju är det bästa sättet att använda alla sparade mynt på. Vi behöver dem ju egentligen inte eftersom de bara ligger där, alla små enkronor och femkronor. Undrar vad nästa sparbössetömning kan hamna, jag kan tänka mig många många bra ändamål.

Färdiga för leverans
Dagen har för övrigt mest gått åt till att sy upp 6 par byxor. Systeryster och hennes Erik lämpade av dem här en dag och jag lovade att fixa, så nu är det gjort. Skönt, att sy upp byxor är inte det allra roligaste handarbetet precis. Hoppas de blir nöjda. För övrigt skulle jag behöva röja lite i sy- och vävrummet, men det får nog vänta till en annan dag.

 Belamrad arbetsbänk, tur att jag har fler ;-)

1 kommentar: