onsdag 2 januari 2013

Nytt år och restgarner

Såhär på det nya året är det kanske dags att dra igång bloggen igen. Men inga nyårslöften här inte, jag skriver bara när jag känner för det så ha inte några höga förväntningar.
Idag var vi med Emma-Li på bio för första gången, vi såg 4 avsnitt Alfons! Hon älskade det! Jag mös också och Daniel somnade efter 20 minuter.
Vi lunchade på Bulls, mysigt att se den miljön dagtid, även om det är ett bra tag sedan man var där en lördagskväll.
Vi hann också med en runda till Falkenberg där vi hade tur och köpte det sista exemplaret av den fåtölj med fotpall som vi gått och kikat på en tid. Tanken var att vi skull beställt fåtöljen före jul eftersom det skulle bli vår gemensamma julklapp, men migrän satte stopp för den idén och nu fick det bli en försenad julklapp istället. Men inte gjorde det något då jag nu lyckades pruta en aning.

I bakgrunden vårt lilla antika tidningsställ som nu också får
agera tekoppsbricka

Sedan juldagen har jag gett mig katten på, inget nyårslöfte dock, att sticka och virka upp det mesta av mitt restgarnslager och jag måste säga att jag är på god väg minsann. Några projekt har det redan blivit, men till något av dem måste köpa mer garn för att kunna slutföra, och det må väl vara hänt.

Liten virkad restgarnsfilt
Virkad restgarnskofta till Emma-Li


Ikväll är jag gräsänka då gubben har åkt till Brännarp för att kolla fotboll. Lite tomt här hemma, men jag får ju ha tv´n för mig själv i alla fall. Snart dags att koja, jobbedag i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar