tisdag 20 november 2012

levaEKOliv

Efter att ha bloggat runt en del och läst andra ekobloggar, hållbara bloggar, återvinningsbloggar med flera kändes det dags att skapa en egen EKOblogg. Mest i syfte att sporra mig själv i att tänka mer eko, hållbart, närproducerat, härproducerat och återvunnet. Troligtvis kommer bloggen även innehålla en del tankar kring bistånd och hjälpprojekt också, inte för att framhäva mig själv och mitt försök att hjälpa andra på något sätt utan mer som ett bidrag till inspiration i all enkelhet.
På flera andra bloggar har jag sett att man anger vad som kommer IN i hemmet och vad som försvinner UT under en veckas tid och kanske ska även jag göra så (bortsett från mat och förbrukningsmaterial förstås). Roligt är att konstatera att förra veckan (46) resulterade i =)

IN = 0 saker
UT = 0 saker

Däremot har det tillverkats en hel del stickade alster, såsom en "Femtimmarskofta" och en enkel mössa som ska skickas till Erikshjälpen
genom Värma Liten på Facebook och Sticka och Skicka på Erikshjälpen
och därefter vidare till sjukhus i Zambia. Mitt lilla bidrag till att värma en liten nyfödd bebis och glädja en nybliven mamma.

Självklart blir jag jätteglad om Du vill kommentera mina inlägg, ge mig feedback, tips eller bara dela med dig av dina erfarenhet kring ovanstående teman. Men det går givetvis bra att bara läsa också, om Du hellre vill det.

VÄLKOMMEN!

1 kommentar:

  1. Bra Annelie! Full av energi som vanligt! Bloggskrivandet har Du lärt dej själv, liksom stickning, virkning och en massa andra saker, ekotänket har Du väl fått med hemifrån, Du har väl aldrig sett mej kasta något. Det hette inte ekologiskt förr, men det var något liknande, sparsamhet.
    MVH Hans

    SvaraRadera